Bilen låter som en bålgeting

y052mcad5sz67ca4qqzw7ca0qo573cag6o6bacat05z0rca3bcjm4cafjrheqcatre3t0cahykd4gca01metzcazdgptmcai9dw8ycaj4vv4ncab0d5hlcah0ivkica7fhlexcaw2rhqnSå märkligt ljud det har tillkommit i min kära bil, PT Cruiser Touring, den låter som ett modellflygplan eller någon väldigt ilsken insekt, bålgeting kanske?

Många förslag till orsaken har jag fått mig tilldelade av män som kan bilar – men tji, ingen hade rätt.

Sista försöket är nu att fylla olja i styrservon (någon snäll person har skaffat hem den speciella oljan till min speciella bil till ‘speciella?’ mig). Kanske är man på rätt spår nu då…

Får se efter helgen…

Idag när jag sakta och försiktigt kör utför den lilla backen ner mot huvudleden så kan jag inte få stopp. Det är så halt så bromsarna ”trackar”…men tur hade jag i alla fall för det kom ingen bil från vänster.

Då hade jag nog haft en tämligen bucklig bil och därtill detta wingande ljudet, ja ingen skulle då ta fel på mig i alla fall i den här lilla staden.

Men jag gillar verkligen min bil. Den kostade för några år sedan 229.000 och har sjunkit i värde till ca 50.000 på 6 år. Det kallar jag att kasta pengarna i sjön eller i bilhandlarens feta plånbok snarare.

Men ingen skada skedd ännu, såvida jag inte säljer den. Då har jag ju inte förlorat några pengar och den har bara rullat 7.500 mil.

Summering: jag kör denna bilen tills den dagen det är dags för skroten. Då har jag inte förlorat något och jag har njutit varenda km jag kört.

”Tuffa tjejer kör röda bilar” ett vykort jag fått…

Kanske det, en tuff bil är det i alla fall!xl1386_tummeliten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: