Bakgrund till Moder Jord-healing

Utdrag ur Nätverkets mail ang Moder Jord-healing

”Kort bakgrund till Moder Jord-healingen

Den kvinnliga energin som kommer från jordens inre, och den manliga energin som kommer ovanifrån, möts på jorden yta. Dessa två energier i perfekt balans skapar den högsta gudomliga kärlekskraften.

Idag är det ett enormt överskott av manlig energi på jordens yta. Detta beror på människans obalanserade livsstil och vår destruktiva teknologi, kombinerat med de stora mängder kosmiskt ljus som strömmar in över jorden för att förbereda henne för sin transformation och uppstigning till den 5:e dimensionen. Denna energiobalans har skapat en mycket kritisk situation för Moder Jord, och hon går igenom outsägligt lidande varje dag.

Mänskligheten fick för länge sedan i uppgift att balansera Moder Jords energisystem. Hon är beroende av oss, precis som vi är beroende av henne. Våra energisystem och jordens energisystem är tätt sammankopplade med varandra. Vi är ETT med Moder Jord. Denna uråldriga och tidslösa visdom har nästan glömts bort idag, men har bevarats av ursprungsbefolkningar över hela världen, till exempel Nordamerikas indianer.

Moder Jord-nätverket har skapats för att hjälpa vår älskade Moder Jord att återbalansera sina energier genom att fungera som kanaler för den kvinnliga energin från jordens inre.

Nätverket samarbetar telepatiskt med naturväsen, uppstigna mästare och andra civilisationer – och alla av dem deltar vid varje av våra healingsessioner genom ett enormt kosmiskt nätverk som skapats kring Moder Jord-nätverket.

Nätverket sänder healing till jorden varje fullmåne klockan 20.00-20.30 svensk tid. Dessa healingsessioner har en enormt stor inverkan på helandet av Moder Jord, bortom vad vi kan föreställa oss! Effekten av healingen ökar exponentiellt med varje ny människa som deltar! Nätverket är skapat i Sverige men har nu även börjat nå ut till människor och nätverk över hela jorden.

När vi deltar i healingsessionerna får vi också själva de energier vi kanaliserar, vilket stimulerar vår andliga transformation på ett mycket kraftfullt sätt.”

Om Du inte redan är medlem och vill ha nätverkets nyhetsbrev, skicka ett mail till moderjordnatverket@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: