Sända healing till Moder Jord

Instruktioner för att sända healing till Moder Jord

Stäng av mobiltelefoner, TV-apparater, datorer och annan teknisk utrustning. Sitt gärna utomhus om ni har möjlighet. Se till att ni sitter bekvämt och har full kontakt med golvet eller marken. Håll era kupade handflator mot varandra som i bön och låt dem vila i era knän. Ta ett par djupa andetag, slappna av i hela kroppen, och rensa era sinnen från distraherande tankar. Gör er redo mentalt för att arbeta som kanal för Moder Jord-healingen och fokusera er intention på att hämta upp energin ur jorden.

Läs bönen för Moder Jord (se förra inlägget). Visualisera i ert inre hur en kanal öppnas upp från jordens mitt och hur den lysande röda energin börjar strömma upp och flödar in genom era fötter, bakdelar och händer. Låt energin fylla hela er kropp och sedan fortsätta vidare från er till det världsomspännande nätverket av naturväsen som sprider energin till den eller de mest behövande platserna på jorden. Det är viktigt att känna tillit till att healingen går dit på jorden där den behövs som allra bäst just nu. Behåll fokuset på hur energierna strömmar genom dig som kanal under hela healing-sessionen.

OBS! Tänk på att ni inte ska kanalisera energin direkt från kosmos, dvs. ljus, då det då kommer manlig energi som har för hög frekvens. Det Moder Jord behöver för att hela sig själv idag är den kvinnliga energin från jordens inre som det i dagsläget finns ett underskott av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: